MfN-registermediator worden in 10 stappen

1. Vul hier uw gegevens in.

2. U wordt gebeld voor het plannen van een intakegesprek.

3. Als uit het intakegesprek blijkt dat het mediationvak iets voor u is, ontvangt u van ons een aanmeldformulier per mail. 

4. Zodra u het aanmeldformulier ingevuld en getekend heeft geretourneerd, ontvangt u de factuur.

5. Nadat u de factuur heeft voldaan, sturen wij u het Handboek Mediation met de 50 oefen-examenvragen ter voorbereiding op de opleiding.

6. U volgt de 6 opleidingsdagen in de maand die u op het aanmeldformulier heeft opgegeven. De 7e opleidingsdag volgt u op de laatste dinsdag van de maand. Deze dag staat in het teken van het assessment (praktijkexamen).

7. Na de bul-uitreiking tijdens de ceremonie protocollair wordt u aangemeld bij de MfN en bijgeschreven op onze website. Hierdoor bent u alvast vindbaar als mediator.

8. Na het volgen van de Basis Mediationopleiding kunt u direct opgaan voor het theorie-examen. Hiervoor kunt u zich aanmelden bij Intop. Dit bureau verzorgt de mediationexamens.

9. Nadat u voor het theorie-examen bent geslaagd kunt u zich aanmelden voor het assessment (praktijkexamen). Hierbij heeft u de keuze uit een live- of een video-assessment. Hier vindt u daar meer informatie over. Voor het video assessment bieden wij de mogelijkheid een video op te laten nemen.

10. Na slagen voor beide examens kunt u zich inschrijven bij de MfN als MfN Registermediator en bij ADR als ADR certified international mediator.

opleidingen-button

aanmelden

aanvraag-info

opleidingen-button

B0418

F0518

SZ-1405

VA-1405

TKD0318

MfN-logo-accreditatie2
banner-vlinderkind