Praktijkoefendag

Nadat u uw opleiding tot mediator heeft gevolgd dient u eerst uw theorie-examen te behalen waarna u het live- of video-assessment mag doen. In die tussentijd is het verstandig om te blijven oefenen. Dat is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Om die reden kunt u deelnemen aan onze praktijkpoefendagen.

 

Tijdens deze dagen oefenen groepen van drie deelnemers met elkaar verschillende casussen. Er zes worden zes casussen geoefend en u komt dus in de rol van mediator ruim voldoende aan de beurt. De dagen worden begeleid door een van onze instituutsassessoren. Daardoor weet u zeker dat u feedback krijgt waar u echt iets aan heeft. Ook leert u natuurlijk van de aanpak van de andere deelnemers en de feedback die zij krijgen.

 

Het programma ziet er als volgt uit:

 

09:30 uur - Ontvangst en inventarisatie specifieke leerdoelen voor die dag per deelnemer

10:00 uur - Informatie over de opbouw van een succesvol assessment

10:30 uur - Eerste serie casussen

12:30 uur - Lunch

13:15 uur - Tweede serie casussen

17:00 uur - Einde oefendag

 

Na iedere ronde krijgt u feedback van de andere deelnemers en de docent/assessor. Aan het einde van de dag heeft u een grote stap gezet richting het succesvol afleggen van uw live- of video-assessment.

 

De dagen worden in overleg met de deelnemers en de docent ingepland. Nadat u zich heeft aangemeld nemen wij contact met u op en bepalen in overleg de gewenste datum. Veelal kan deze al binnen 1 of 2 weken plaatsvinden.

 

De dagen worden gehouden in Elst (GLD) in ons hoofdkantoor waar wij beschikken over uitstekende mediationruimtes. Voor een lunch wordt gezorgd. Uw investering bedraagt € 445,00. Heeft u een van onze meerdaagse opleidignen gevolgd of al eerder aan een oefendag deelgenomen dan ontvangt u een korting van € 50,00.

opleidingen-button

aanmelden

aanvraag-info

opleidingen-button

B0518

F0518

SZ-1405

VA-1705-en-0406-3

KG0518

AT0518-2

MfN-logo-accreditatie2
banner-vlinderkind