Het team

De docenten in ons docentenkorps hebben allen een schat aan kennis en ervaring en zijn dagelijks werkzaam in hun eigen praktijk. Zij zijn tevens inzetbaar als instituut assessor. Tweede examinator dus tijdens uw praktijk assessment.

 


mr. Alexandra Robbe
MfN-registermediator en jurist. Ze is enthousiast, resultaat- en mensgericht en heeft ruime ervaring als docent. Haar manier van doceren is praktisch en er op gericht de kandidaten alles te geven wat zij nodig hebben om als succesvolle mediator te slagen. In haar praktijk is Alexandra gespecialiseerd in personen- en familierecht. Daarnaast is zij buurtbemiddelaar.

arobbe

mr. Marjolein Melkman
MfN-registermediator en jurist, gespecialiseerd in familie- en arbeidszaken. Zij heeft jarenlange ervaring als docent en hanteert een praktische en enthousiaste stijl. Marjolein is tevens instituutsassessor bij INTOP. Naast haar werk zet ze zich in als vrijwilliger bij BeterBuren buurtbemiddeling in Amsterdam.

Marjolein Melkman

mr. Sjef van Erp
Heeft na 25 jaar notariaat de ommezwaai gemaakt naar het mediatorsvak.
Is MfN-registermediator, geaccrediteerd familie-mediator en houdt praktijk in Monnickendam met het accent op scheidingen en nalatenschappen.
Kenmerkend is zijn praktijkgerichtheid op basis van "learning bij doing" en zijn interactieve stijl.

sjef-van-erp

Nasla Wevers

MfN-registermediator, gespecialiseerd in familiezaken. Nasla komt uit de sociale hoek, met maatschappelijk werk en psychologie als achtergrond. Nasla is nuchter en enthousiast en wil graag het beste in de studenten naar boven halen. Ze is tevens instituutassessor bij INTOP.

Nasla Wevers

Makiri Mual

Makiri Mual (1962) is MfN-registermediator en relatietherapeut (onder meer EFT) en is medeoprichter van Prisma Praktijk voor therapie en coaching Utrecht/Amsterdam. Hij is een bevlogen full time mediator met affiniteit voor geëscaleerde conflicten. Makiri is voorzitter van de Vereniging Mediators in Strafzaken (VMSZ) en algemeen bestuurslid van de Vereniging familiemediators (Mfam).

Makiri Mual

mr. Kim Roelofs
Hoofddocent van de Academie voor Mediationopleidingen en MfN-registermediator.

Kijken over de grenzen van het rechtssysteem. Dat is waar Kims hart ligt. Tijdens haar studie rechten (straf- en privaatrecht) maakte Kim kennis met herstelrecht in Leuven. Na vijf jaar advocatuur hing zij haar toga aan de wilgen en werd full time mediator in strafzaken. Ze participeerde in de ontwikkelfase van mediation in strafzaken in verschillende pilots, zoals van de rechtbank Amsterdam 2010/11, de ZSM pilots en de landelijke pilots in 2013/16.
(Klik hier voor LinkedIn profiel)

Docent Kim Roelofs

Henk Karman
Directeur en docent van de Academie voor Mediationopleidingen, hij heeft een achtergrond in het bedrijfsleven. Henk houdt zich fulltime bezig met mediation. Als docent en als MfN-registermediator. Hij specialiseerde zich op de gebieden Familiemediation, Arbeid en zakelijke geschillen en Mediation in Strafzaken. Daarnaast is hij rechtbankmediator in Arnhem en Zutphen en bestuurslid van de stichting Sportmediation.
Maatschappelijk is Henk betrokken als bestuurslid van de stichting Vlinderkind

henk-karman

opleidingen-button

aanmelden

aanvraag-info

opleidingen-button

Basis-Mediationopleiding-button

FMO-0518

SZ-ntb

VA

banner-vlinderkind

 

logo-MfN-familiemediation logo-MfN-basisopleiding dnvlogogecertificeerdmediator RvR logo2 rechtspraak  lloys register  CPIO  logo-crkbo