De opleidingen

Maart opleiding mfn-registermediator Maaike en HanneloesOpleiding tot gecertificeerd registermediator met mogelijkheid tot inschrijving als rechtbankmediator. Geheel conform MfN-protocol, exameneisen en gericht op het voeren van een succesvolle mediationpraktijk.
Compact, intensief, interactief, bewust kleinschalig en tamelijk exclusief.

Boeddhistisch sausje

Een student typeerde de opleiding als een Antroposofisch gerecht in Boeddhistisch sausje besprenkeld met Britsehumorkruiden. Soit; voor mediators worden sinds 2000 opleidingen verzorgd, eerst vanuit Nijenrode en inmiddels vanuit Landgoed Groot Warnsborn en Landgoed Avegoor in Arnhem en Ellecom.

Samen met een zevental gedreven en deskundige docenten leert bijna iedere maand een groepje van gemiddeld 8 deelnemers het beroep van mediator en de mediationwereld kennen. De meesten die opgaan voor de examens, slagen ook. Slagingspercentage >80%.

MfN-registermediator

In 3 blokken van vrijdag en zaterdag met examentraining ontvangen de deelnemers al het vereiste om te slagen voor de examens en voor hun verdere carrière als MfN-registermediator. Vervolgens kunnen zij zich aanmelden als rechtbankmediator.Vanwege de 3 avondprogramma's kan men blijven logeren na ieder heerlijk diner.
Bij de open haard of buiten onder de sterrenhemel kan men na afloop de ervaringen bespreken en toekomstplannen smeden. De volgende ochtend vroeg start de zaterdagles, na een stevig ontbijt.

opleidingen-button

aanmelden

aanvraag-info

opleidingen-button

Basis-Mediationopleiding-button

FMO-0518

SZ-ntb

VA

banner-vlinderkind

 

logo-MfN-familiemediation logo-MfN-basisopleiding dnvlogogecertificeerdmediator RvR logo2 rechtspraak  lloys register  CPIO  logo-crkbo